logor

   


Magda Solé  651 999 941

in.white.fwgplus white twitter white facebook white

Pegats per aprimar

 

Captura

Els pegats:
Els pegats per aprimar poden ser un bon suport per a la pèrdua de pes. Estem acostumats que la majoria dels productes per aprimar vinguin sota la forma de pastilles o en càpsules sota la creença, no sempre real, que el cos absorbeix la totalitat dels seus ingredients.
No hem d'oblidar que quan ingerim qualsevol suplement dietètic, aquest ha de viatjar a través del nostre sistema digestiu i molts dels seus principis actius són destruïts.
Això no passa amb els pegats per aprimar. Tot el contrari. Amb l'ús d'aquests pegats l'absorció dels seus ingredients anti-greix és gairebé del 95%. Això vol dir que l'efectivitat aprimant és molt més gran que amb altres suplements.
El primer que cal tenir en compte és que els principis actius d'un pegat aprimant estan en contacte directe amb la pell.
El pegat es col·loca al matí en una part del cos que estigui neta i sense pèl. Els ingredients són absorbits a través de la pell i entren al torrent sanguini. Això es diu "absorció transdèrmica" i té com a resultat que els ingredients de la medicació s'administren durant tot el dia.
Aquests ingredients són molècules molt petites i poden ser absorbits per la pell gràcies a la calor que desprenem.
Un cop al torrent sanguini els ingredients començar a treballar. ¿Com? a través de 3 vies:
Suprimint la gana
Augmentant la crema de greix
Accelerant el metabolisme

Imprimeix Correu-e