logor

   


Magda Solé  651 999 941

in.white.fwgplus white twitter white facebook white

Politica de Privadesa

POLÍTICA DE PRIVADESA http://www.terapia-parbio.com

Informem als usuaris de la forma més clara i precisa possible de les degudes condicions d'ús d'aquest lloc web. L'accés al mateix implica l'acceptació plena i sense reserves a totes i cadascuna de les disposicions incloses en ella, per la qual cosa en cas de no acceptar les condicions aquí establertes, no haurà d'usar i/o accedir a aquest lloc. Per això és essencial que l'usuari conegui la informació que es recull en aquest lloc web i com s'utilitza.

Directrius de privadesa

Magda Solé Vilamajó, d'ara endavant TERAPIA PARBIO, informa als usuaris de la seva pàgina Web http://www.terapia-parbio.com, en funció de la nova normativa del Reglament de la (UE) 2016/679 anomenada RGPD, amb aplicació el 25 de maig de 2018, comunica, que el contingut i directrius de la seva política de protecció de dades personals amb la finalitat de que, una vegada llegida i acceptada, decideixin de forma expressa, inequívoca, lliure i voluntària, facilitar a TERAPIA PARBIO les dades personals que són sol·licitats a través d'aquesta, per rebre informació i assessorament. Les dades personals que siguin facilitats pels usuaris seran inclosos a la nostra base de dades, i vinculades al registre d'activitats sota el nom de "GESTIO", amb la finalitat de potenciar i gestionar la que si escau s'estableixi, així com per rebre informació publicitària periòdica sobre tots els productes, i promocions,  esdeveniments i conferències que puguem oferir, si així s'ha sol·licitat.

A través d'aquest lloc web no es recollirà cap dada personal sense el coneixement i consentiment inequivoc i esplicit de l'usuari, ni és cediran en cap cas  a tercers. Tret que així es faci constar, serà necessari completar totes les dades requerides en els formularis de forma autèntica, certa, concisa i actualitzada. En cas contrari, l'usuari serà l'únic responsable de la informació falsa o inexacta, reservant-se TERAPIA PARBIO, el dret a no acceptar el registre del mateix, o a denegar el servei que és sol·liciti, sense perjudici de les altres accions que procedeixin en Dret.

Exercici de drets

També comuniquem que en virtut de la mateixa normativa del Reglament de la (UE) 2016/679 anomenada RGPD, TERAPIA PARBIO comunica, que en tot cas, vostè podrà exercir en qualsevol moment els seus drets segons la normativa actual, (Accés, Rectificació, Cancel·lació, Oposició i limitació del tractament), a través de correu electrònic, Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., degudament identificats (DNI adjunt). També els usuaris podran exercir els seus drets  personant-se en les nostres oficines, en el qual haurà d'acreditar-se la seva identitat o la del seu representant legal en cas que sigui per aquesta via, amb document acreditatiu de la representació, fonaments de la seva sol·licitud i documents que l'acreditin, domicili a l'efecte de notificacions i data i signatura del sol·licitant. En cas que no es compleixin les condicions anteriors s'atorgarà un termini perquè siguin esmenats els defectes de forma. No s'exigirà cap contraprestació per l'exercici dels drets. No es permetrà l'exercici del dret d'accés únicament quan la petició no reuneixi les condicions prèviament descrites i no s'acrediti cap interès legítim a aquest efecte. No seran ateses les peticions de cancel·lació de dades identificatives dels usuaris mentre aquests prossegueixin la seva relació amb TERAPIA PARBIO, si bé podran oposar-se al tractament de les seves dades respecte a la recepció d'informació publicitària relacionada amb els serveis propis de l'empresa.

Mesures de seguretat

TERAPIA PARBIO informa igualment que, en funció de l'establert en la legislació vigent, ha adoptat les mesures d'índole tècnica i organitzativa necessàries per garantir la seguretat de les dades i evitar la seva alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat, tenint en compte l'estat de la tecnologia, la naturalesa de les dades emmagatzemades i els riscos al fet que es troben exposats, ja provinguin de l'acció humana o del mitjà físic o natural, tractant de garantir la confidencialitat d'aquests, entesa com la limitació d'accés a la informació per persones no autoritzades, la integritat, entesa com el manteniment de la informació fiable i amb qualitat, i la disponibilitat, entesa com la garantia d'accés al sistema d'informació per la sol·licitud d'un usuari autoritzat.

Enviament d'informació publicitària

En virtut de la mateixa normativa del Reglament de la (UE) 2016/679 anomenada RGPD, TERAPIA PARBIO comunica, que disposa d'un formulari per poder rebre o anular enviament de publicitat, per accedir a ell ho pot fer seguint aquest enllaç.

Enllaços

Aquest lloc web pot incloure enllaços o hipervìncles a altres llocs web que poden ser d'interès per als usuaris. Aquesta Política de Privadesa només és aplicable al lloc web d'TERAPIA PARBIO i no es garanteix en els accessos a través d'enllaços amb aquest lloc, ni als enllaços des d'aquest lloc amb altres llocs web.

Contacte

Si l'usuari té algun dubte, pregunta o suggeriment sobre les directrius exposades en aquesta Política de Privadesa, pot posar-se en contacte amb TERAPIA PARBIO per mitjà del formulari destinat a aquest efecte o mitjançant correu electrònic  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Aquesta adreça electrònica està protegida contra spam bots.

© TERAPIA PARBIO -  C/ Lluis Companys, 2 Principal 4ª   25003   -   Lleida