logor

   


Magda Solé  651 999 941

in.white.fwgplus white twitter white facebook white

Text Legal

AVÍS LEGAL terapia-parbio.com

Objecte i acceptació

El present Avís Legal regula les condicions d'ús del lloc web http://www.terapia-parbio.com. La navegació pel mateix atribueix la condició d'usuari del mateix, i implica l'acceptació plena i sense reserves de totes i cadascuna de les directrius reflectides en aquest text, que pot sofrir modificacions o actualitzacions.

L'usuari s'obliga a fer un ús correcte del lloc web conformement a les disposicions legals i la bona fe, responent enfront Magda Solé Vilamajó, d'ara endavant TERAPIA PARBIO o enfront de tercers pels danys o perjudicis que pogués causar l'incompliment d'aquesta obligació.

Accés i utilització

Aquest lloc web i els seus serveis són d'accés lliure i gratuït si bé existeixen alguns dels serveis i productes oferts en ell que requereixen el previ emplenament de formularis o mes endevant el registre com a usuari. Aquest registre confereix a l'usuari un nom i una contrasenya d'accés que serà única, personal i intransferible. L'usuari haurà de vetllar per la confidencialitat de la seva contrasenya, podent sol·licitar una nova en cas que no la recordi o l'hagi extraviat. L'usuari serà l'únic responsable de les actuacions realitzades sota el seu nom i contrasenya d'accés.
El tractament de les dades personals d'aquests formularis així com la veracitat o exactitud dels mateixos es regula en la Política de Privadesa.


L'usuari es compromet expressament a fer un ús adequat del lloc web i dels seus continguts, i a evitar en tot moment la utilització dels mateixos per difondre continguts il·lícits, realitzar actuacions susceptibles d'alterar, interrompre o generar errors o danys en els documents electrònics, dades o sistemes físics i lògics de TERAPIA PARBIO o de terceres persones, així com obstaculitzar l'accés d'altres usuaris al lloc web i als seus serveis mitjançant el consum massiu dels recursos informàtics a través dels quals TERAPIA PARBIO presta els seus serveis.
Igualment l'usuari es compromet a no utilitzar el lloc web ni els seus continguts per intentar accedir als comptes d'altres usuaris o a àrees restringides d'accés.
Tampoc podran els usuaris suplantar la identitat d'uns altres, de les administracions o entitats públiques o de tercers.

Dades d'identificació del titular

De conformitat al disposat en el Reglament (UE) 2016/679, de 27 d'abril, relatiu a la protecció de dades de las persones físiques en lo que respecta al tractament de les seves dades personals - RGPD, i en atenció en deure informació previst en l'art. 10 de la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic, es manifesta el següent:

Titular d'aquesta pàgina Web: Magda Solé Vilamajó

Domicili: C/ Lluis Companys, 2 Principal 4ª   25003   -   Lleida.

CIF: 78073217Q

Dades de contacte: Tel. 651999941

Correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Drets de propietat sobre el lloc web

Tots els drets de propietat industrial i intel·lectual del lloc web http://www.terapia-parbio.com, així com dels elements continguts en la mateixa (vegeu, entre uns altres, imatges, textos, àudio, vídeo o programari) corresponen a TERAPIA PARBIO. L'Usuari podrà visualitzar tals elements i fins i tot imprimir-los, copiar-los i emmagatzemar-los en el disc dur del seu ordinador o en qualsevol altre suport físic sempre que sigui, única i exclusivament, per al seu ús personal i privat, quedant, per tant, completament prohibida la seva utilització amb finalitats comercials, la seva distribució, així com la seva modificació, alteració o decompilació. La utilització d'aquells elements per a aquestes finalitats precisarà l'autorització expressa del titular d'aquest lloc web.
Tant el nom de domini terapia-parbio.com, així com la marca, logotip i denominació comercial "TERAPIA PARBIO, figuren registrades a nom de Magda Solé Vilamajó, en els registres corresponents.

Limitació de responsabilitat

El present lloc web http://www.terapia-parbio.com ofereix un servei d'informació dels diversos serveis que ofereix TERAPIA PARBIO dins del sector de teràpies alternatives. TERAPIA PARBIO no pot garantir la plena accessibilitat a tots els continguts ni la seva exhaustivitat, correcció, vigència o actualitat, ni la seva idoneïtat o utilitat per a un objectiu específic. En tot cas, si detecta alguna incorrecció en la informació que apareix, li preguem ens ho faci saber i, per la nostra banda, efectuarem els canvis pertinents.

TERAPIA PARBIO intentarà reduir al mínim els problemes ocasionats per errors de caràcter tècnic. No obstant això, algunes dades o informacions continguts en aquestes pàgines poden haver estat creats o estructurats en arxius o formats no exempts d'errors, no imputables a TERAPIA PARBIO, per la qual cosa no podem garantir que el lloc web no quedi interromput o afectat de qualsevol altra forma per tals problemes, fins a la seva solució.
Igualment TERAPIA PARBIO no assumeix responsabilitat alguna respecte d'aquests problemes, que puguin resultar de la consulta de les presents pàgines o d'aquelles altres externes objecte de reexpedició.

A fi de mantenir actualitzada la informació publicada en el lloc, els continguts del mateix podran ser modificats, corregits, eliminats o afegits en qualsevol moment, per la qual cosa serà convenient comprovar la vigència o exactitud dels mateixos acudint a les fonts oficials. TERAPIA PARBIO podrà denegar o bloquejar en qualsevol moment i sense necessitat de previ avís l'accés als continguts d’aquells usuaris que incompleixin aquestes condicions d'us, podent eliminar o bloquejar, comptes d'accés a usuaris.

Procediment en cas de realització d'activitats il·lícites

Si un usuari o un tercer considera que existeixen indicis de fets o circumstàncies il·lícites en la utilització de qualsevol contingut o activitats del lloc web haurà de notificar-ho a TERAPIA PARBIO mitjançant escrit en el qual consti degudament identificat l'usuari, especificant les suposades il·licituds i declarant expressament i sota la seva responsabilitat que els fets denunciats són certs. La resolució d'aquests litigis se sotmetrà expressament als Jutjats i Tribunals de Lleida.

Política de privadesa i ús de “cookies” (galetes)

Tant la informació corresponent a la Política de Privadesa i tractament de dades personals com a l'ús de Cookies, estan detallades en els documents corresponents per a tal fi, pot accedir a aquests a través dels enllaços a dalt indicats.

© TERAPIA PARBIO -  C/ Lluis Companys, 2 Principal 4ª   25003   -   Lleida